19 septembrie 2024
SportHandbal feminin/ Divizia A: Start de campionat

Handbal feminin/ Divizia A: Start de campionat

În prima etapă a Seriei B, programată sâmbătă, Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” va fi gazda unui cuplaj: CSM Bacău – Neptun Constanța (de la ora 10.30) și CS Știința Bacău- Știința București (de la 12.30)

Sâmbătă, 14 septembrie va porni la drum ediția 2024-2025 a Diviziei A la handbal feminin. Noul sezon reunește la start 20 de echipe, împărțite în două serii, lucru care face ca nivelul competițional să fie unul mai ridicat. În Seria B au fost repartizate cele două echipe băcăuane, CSM și Știința, care vor începe campionatul pe teren propriu, dând astfel naștere unui prim cuplaj în Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu”.



De la ora 10.30, CSM Bacău va primi vizita celor de la Neptun Constanța, în timp ce de la ora 12.30, studentele băcăuane vor întâlni o altă formație universitară, CSU Știința București. În ceea ce le privește pe „CSMeoaice”, să notăm, că acestea vor fi antrenate în noul sezon de Raluca Ivan Agrigoroaei, care a făcut pasul în această vară dinspre teren către banca tehnică a echipei băcăuane.

Din păcate, pentru moment, lotul CSM Bacău este unul subțiat, în condițiile în care gemenele Daria și Dany Bârsan au plecat de la echipă, Sofron și Pădurariu sunt în perioada de recuperare după intervențiile chirurgicale suferite la genunchi, iar Lorena Verdeș este inaptă de joc ca urmare a unei entorse.

Referitor la CS Știința Bacău, echipa antrenată de Costel Oprea continuă să mizeze pe o granitură foarte tânără, cele mai „verzi” componente fiind născute în 2008, iar cea mai vârstnică handbalistă fiind Cocu (21 ani). Celelalte partide din prima etapă a Seriei B din cadrul Diviziei A: CSM Roman- Unirea Dobroești, CSM Galați- CSM Unirea Slobozia, HCF Piatra Neamț- Spartac București.

 



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img