19 septembrie 2024
ActualitatePiața agroalimentară Săucești oferă gratuit spații comercianților afectați de închiderea halei de...

Piața agroalimentară Săucești oferă gratuit spații comercianților afectați de închiderea halei de lactate din Piața Centrală Bacău

Primăria Săucești a anunțat că va oferi spații comercianților afectați de închiderea halei de lactate din Piața Centrală Bacău, fără niciun cost. Închiderea halei a fost decisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din cauza lipsei autorizației pentru securitate la incendiu și a unor deficiențe majore în infrastructură. Comercianții de lactate au fost nevoiți să se mute în Piața Sud, dar s-au confruntat cu aceleași probleme de siguranță.

Conform primarului Valentin Manea, piața agroalimentară Săucești este o soluție optimă, oferind condiții adecvate pentru expunerea și vânzarea produselor, într-un mediu sigur și autorizat. Piața se dovedește a fi nu doar o alternativă temporară, ci și o opțiune pe termen lung, având în vedere că respectă toate normele legale, inclusiv cele privind securitatea la incendiu.



Piața Agroalimentară Săucești dispune de toate autorizațiile necesare, asigurând un mediu sigur pentru desfășurarea activităților comerciale. Situată la câțiva kilometri de Bacău, piața este ușor accesibilă atât pentru comercianți, cât și pentru clienți.

Comercianții afectați de închiderea halei de lactate sunt invitați să rezerve spațiile disponibile începând cu ziua de miercuri, 11 septembrie, contactând numărul de telefon 0756353394.

Valentin MANEA, primarul comunei Săucești, a subliniat importanța acestei inițiative pentru susținerea producătorilor locali și pentru asigurarea unui mediu comercial sigur și conform reglementărilor legale.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img