20 septembrie 2024
ActualitateBaza 95 Aeriană, reprezentată cu succes la Ciucaș X3

Baza 95 Aeriană, reprezentată cu succes la Ciucaș X3

În perioada 6-8 septembrie, reprezentanții Bazei 95 Aeriană au participat la cea de-a XIV-a ediție a concursului de alergare montană Ciucaș X3, organizat în satul Cheia, județul Prahova. Acest eveniment a atras atât amatori, cât și sportivi profesioniști și copii, având ca obiectiv principal promovarea mișcării în aer liber, dar și a frumuseților naturale din Masivul Ciucaș.

La proba de semimaraton, desfășurată pe o distanță de 21 de kilometri, maiorul George Sava, locotenentul Daniel Bulai și plutonierul adjutant principal Virgil Nistor au reprezentat cu succes Baza 95 Aeriană, demonstrând rezistență și performanță pe traseul montan dificil.



Proba de cros, pe o distanță de 9 kilometri, a fost onorată de sublocotenentul Lucia Borota, sergent-majorul Andrei Dolhascanu și soldatul Ioana Pricope, care au completat cursa cu determinare, evidențiind spiritul de echipă și implicarea în activități sportive.

Competiția Ciucaș X3 nu se limitează la provocări fizice, ci urmărește și promovarea turistică a masivului și susținerea inițiativelor de dezvoltare durabilă în comunitățile locale. Participarea reprezentanților Bazei 95 Aeriană a adus un plus de valoare evenimentului, demonstrând dedicarea și solidaritatea acestora.

Performanțele lor subliniază devotamentul și profesionalismul personalului Bazei 95 Aeriană, meritele lor fiind apreciate și recunoscute.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img