20 septembrie 2024
ActualitateDepistat băut și cu permisul anulat la volan, pe străzile din Slănic...

Depistat băut și cu permisul anulat la volan, pe străzile din Slănic Moldova

Pe data de 6 septembrie, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Slănic Moldova au oprit un autoturism pe strada 1 Mai, în cadrul unei patrule de siguranță publică. Mașina se deplasa pe direcția Târgu Ocna – Slănic Moldova și era condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, localnic, care nu mai avea dreptul de a conduce, permisul său fiind anulat.

După oprirea autoturismului, polițiștii au efectuat testarea șoferului cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, mult peste limita legală admisă. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, necesare pentru stabilirea cu exactitate a nivelului de alcool în sânge.



În acest moment, cercetările continuă, iar bărbatul riscă sancțiuni severe pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere valabil. Acțiunea polițiștilor face parte din eforturile continue de a menține siguranța pe drumurile publice și de a preveni incidentele rutiere cauzate de șoferii care încalcă legislația.

Poliția Stațiunii Slănic Moldova face un apel către toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să conștientizeze pericolele la care se expun atât pe ei, cât și pe ceilalți prin comportamente iresponsabile la volan.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img