19 septembrie 2024
Sport„Centura Moldovei” la box, categoria 60 kg, a ajuns în Bacău

„Centura Moldovei” la box, categoria 60 kg, a ajuns în Bacău

În perioada 3-8 septembrie 2024 a avut loc la Iași Turneul Internațional „Centura Moldovei” la box, competiție care a reunit peste 120 de sportivi din 8 țări.

Între aceștia, boxerul Vasile Scalco, legitimate la CSM Bacău și pregătit de antrenorul Marius Ciocan, s-a impus la categoria 60 kg, aducând la Bacău acest trofeu.



Pentru a ajunge la acest rezultat, Scalco, care a fost cap de serie, a luptat în trei partide, trecând în primul meci de capionul Angliei – Alfie Lewis, care este și medaliat cu bronz la Campionatul European.

În meciul 2 l-a învins pe Costov Nicolae din Republica Moldova iar în meciul 3 a trecut de campionul Moldovei, Simascii Nikita.

„Sunt foarte bucuros pentru el și de progresul său, și extrem de mândru de evoluția lui. Obiectivul nostru este calficarea la Campionatul Mondial din Octombrie.

Aș dori să mulțumesc Clubul Sportiv Municipal Bacău, prin domnul director Gavriliu Adrian, domnului Primar al Municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, și domnului administrator public Ciprian-Octavian Pistea, pentru tot sprijinul acordat.

De asemenea, mulțumiri speciale merg către Federația Română de Box, domnului antrenor principal al Lotului de Tineret al României – George Perțea, și întregului staff: Alexander Izaguirre, Cristian Nechita,Gherman Eugen Catalin, Erwa Al Nablsi, Valentin Vranceanu, Cristian Adrian Olteanu. Mulțumesc din inimă tuturor celor care ne-a ajutat și susținut”, a declarat antrenorul Marius Ciocan.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img