21 septembrie 2024
ActualitateLucrări de reparații și reamenajare pe strada Alexandru Șafran și în fața...

Lucrări de reparații și reamenajare pe strada Alexandru Șafran și în fața școlii nr. 10

Începând de joi, 5 septembrie, autoritățile locale vor demara o serie de lucrări de reparații și reamenajare pe mai multe străzi din oraș. Aceste intervenții sunt necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și pietonale, dar vor implica și unele restricții de circulație.

Reparații pe str. Alexandru Șafran

Prima lucrare importantă vizează strada Alexandru Șafran, unde se vor efectua reparații pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu CAEX și intersecția cu drumul spre Sărată. Lucrările vor aduce modificări temporare în circulație, revenindu-se la semnalizarea veche pe durata intervențiilor. Astfel, sensul giratoriu din intersecția cu Strada Poligonului va fi suspendat temporar pentru a facilita desfășurarea lucrărilor.



Asfaltare în fața școlii nr. 10

Tot joi, 5 septembrie, vor începe lucrările de asfaltare a străzii din fața școlii nr. 10. Pe lângă reabilitarea carosabilului, vor fi reamenajate și trotuarele din zonă pentru a asigura condiții mai bune de acces pietonal.

Restricții în zona TIC TAC

În paralel, se continuă lucrările în zona TIC TAC, unde se preconizează restricții de circulație spre seară, în special la intersecțiile cu Strada Carpați și Aleea Tolstoi. Constructorul a anunțat că intenționează să finalizeze asfaltarea în cursul nopții, minimizând astfel disconfortul pentru locuitori și participanții la trafic.

Autoritățile locale îndeamnă cetățenii să respecte semnalizarea temporară și să utilizeze rute alternative acolo unde este posibil, pentru a evita întârzierile. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în vederea îmbunătățirii infrastructurii orașului nostru.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img