20 septembrie 2024
ActualitateBuhuși: Pacient cu infarct miocardic, transportat cu elicopterul la Iași

Buhuși: Pacient cu infarct miocardic, transportat cu elicopterul la Iași

Buhuși, 2 septembrie 2024 – Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși a fost din nou scena unei intervenții medicale de succes, în urma stabilizării unui pacient de 69 de ani din localitatea Lepezi, județul Bacău, care a suferit un infarct miocardic.

Pacientul a ajuns de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului, unde a fost preluat rapid de o echipă medicală multidisciplinară. Datorită intervenției prompte și profesioniste a medicilor, starea bărbatului a fost stabilizată, fiind apoi transferat, conform protocolului, la o unitate medicală specializată din Iași, cu ajutorul unui elicopter SMURD.



“În astfel de cazuri, minutele fac diferența dintre viață și moarte,” a declarat Dr. Ana Popescu, coordonatorul echipei de intervenție. “Este prioritar să acționăm rapid și eficient, asigurându-ne că pacienții primesc cele mai bune îngrijiri încă din primele momente.”

Acțiunea promptă și coordonată a echipei medicale de la Spitalul Buhușean subliniază importanța accesului la servicii medicale de urgență bine organizate. Cazul recent demonstrează că normalitatea înseamnă mai mult decât rutină – este normalitatea care salvează vieți.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img