19 septembrie 2024
Actualitate1 an şi 10 luni de închisoare pentru că a condus beat...

1 an şi 10 luni de închisoare pentru că a condus beat și fără permis

Polițiștii din Onești au reușit, în data de 31 august, să depisteze un tânăr de 27 de ani din comuna Ștefan cel Mare, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Mandatul fusese emis de Judecătoria Onești și prevedea o condamnare la 1 an și 10 luni de închisoare.

Tânărul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului, fapte grave care au pus în pericol siguranța rutieră. Începând cu luna august, acesta era urmărit național, fiind dat în căutare de autorități.



După ce a fost localizat și reținut, tânărul a fost transportat și introdus în Penitenciarul Bacău, unde își va executa pedeapsa în conformitate cu decizia instanței.

Această acțiune face parte din eforturile continue ale polițiștilor de a asigura respectarea legii și de a aduce în fața justiției persoanele care comit infracțiuni. Autoritățile locale rămân vigilente în urmărirea și reținerea persoanelor care încalcă legea.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img