23 septembrie 2024
ActualitateAltercație violentă în Bacău: Trei tineri spitalizați după un conflict spontan în...

Altercație violentă în Bacău: Trei tineri spitalizați după un conflict spontan în trafic

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a transmis un comunicat în care informează publicul despre un incident grav care a avut loc în seara zilei de 30 august 2024, în jurul orei 21:30, pe strada Chimiei din municipiul Bacău.

Potrivit informațiilor oficiale, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în trafic, mai mulți tineri, atât majori, cât și minori, au fost implicați într-o altercație violentă. Confruntarea a degenerat rapid, iar trei dintre aceștia au suferit răni grave cauzate de obiecte înțepătoare.



Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde au primit îngrijiri medicale.

În urma incidentului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, conform art. 32 din Codul Penal raportat la art. 188 alin. 1 din Codul Penal, precum și de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la acest eveniment tragic și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Parchetul subliniază importanța clarificării tuturor detaliilor și circumstanțelor acestui caz, având în vedere gravitatea faptelor și impactul acestora asupra comunității.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img