21 septembrie 2024
ActualitateVIDEO: Accident cu victime pe Calea Romanului

VIDEO: Accident cu victime pe Calea Romanului

În această seară, în jurul orei 20:00, pe Calea Romanului din Bacău a avut loc un accident rutier grav, implicând un Mercedes cu numere de înmatriculare de Bacău și un Audi A6 înmatriculat în Neamț. În urma coliziunii frontale, traficul pe ambele sensuri a fost complet blocat, făcând ruta impracticabilă.

Potrivit primelor informații, în Mercedes se aflau două persoane de aproximativ 60 de ani, în timp ce Audi-ul A6 era ocupat de patru tineri. Impactul violent dintre cele două autoturisme a provocat avarierea severă a ambelor vehicule, fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare.



Poliția, echipajele SMURD și pompierii au ajuns prompt la locul accidentului, la aproximativ cinci minute după primirea apelului de urgență. Acestea au acționat rapid pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinilor.

Trei dintre persoanele implicate în accident au fost grav rănite și au necesitat descarcerare. După ce au primit îngrijiri medicale de urgență la fața locului, acestea au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru tratament suplimentar. Celelalte persoane implicate au fost, de asemenea, evaluate medical, dar se pare că au suferit răni mai puțin grave.

Din cauza accidentului, traficul pe Calea Romanului a fost complet blocat pe ambele sensuri, ceea ce a dus la formarea unor cozi de mașini întinse pe mai mulți kilometri.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului, iar primele indicii sugerează că viteza neadaptată ar fi putut juca un rol crucial în producerea coliziunii. Ancheta continuă, iar autoritățile fac apel la șoferi să manifeste prudență sporită la volan.

Acest eveniment tragic readuce în atenție importanța respectării regulilor de circulație și a conducerii preventive, mai ales pe drumurile intens circulate precum Calea Romanului.

Sursa video: Azi în Bacău



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img