19 septembrie 2024
ActualitateAutoturism căutat de autoritățile italiene, confiscat în comuna Parincea

Autoturism căutat de autoritățile italiene, confiscat în comuna Parincea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău au depistat și identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Parincea, județul Bacău, în posesia căruia se afla un autovehicul căutat de autoritățile judiciare din Italia. Vehiculul, urmărit încă din luna iulie a acestui an, a fost găsit în cadrul unei acțiuni desfășurate astăzi de către polițiștii băcăuani.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde a fost supus interogatoriului. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul se află pe lista vehiculelor căutate în vederea confiscării, valoarea acestuia fiind estimată la aproximativ 25.000 de euro.



Autoritățile băcăuane au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tăinuire. În prezent, autoturismul a fost indisponibilizat, urmând să fie supus unor noi expertize pentru a se clarifica toate aspectele legate de proveniența acestuia și implicarea suspectului.

Cercetările în acest caz sunt în desfășurare, polițiștii încercând să stabilească toate legăturile și circumstanțele în care autoturismul a ajuns în posesia bărbatului din Parincea. De asemenea, se colaborează cu autoritățile italiene pentru a asigura o finalizare corectă și rapidă a investigației.

Poliția Română reamintește cetățenilor importanța colaborării cu autoritățile și încurajează raportarea oricăror informații care ar putea contribui la elucidarea unor fapte ilegale.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img