21 septembrie 2024
ActualitateTelenovela câinelui care a ajuns de la Fălticeni la Bacău continuă. Ce...

Telenovela câinelui care a ajuns de la Fălticeni la Bacău continuă. Ce spune proprietarul animalului

Povestea câinelui care a pus pe jar locuitorii din Comuna Sărata continuă să facă valuri, cu noi detalii care ies la iveală. Astăzi, Dinu Păncescu, administratorul Adăpostului Primăriei Bacău, a primit un telefon de la proprietarul câinelui, un domn din județul Suceava, vizibil îngrijorat de soarta animalului său, pe nume Kiara.

Proprietarul, cunoscut pentru crescătoria sa de Dogo Canario, a dorit să afle dacă Kiara a făcut victime și în ce stare se află după incidentul care a alarmat comunitatea din Sărata. Răsuflând ușurat la aflarea veștii că nicio persoană nu a fost rănită și că animalul este în siguranță la Adăpostul Primăriei Bacău, proprietarul a mulțumit autorităților. Păncescu l-a asigurat că adăpostul nu eutanaziază câinii după 14 zile, așa cum se întâmplă în unele locuri, și că Kiara este bine îngrijită.



În conversația sa cu Dinu Păncescu, proprietarul a împărtășit povestea Kiarei. Aceasta, un exemplar cu pedigree de Dogo Canario, a fost mama multor pui la crescătoria din Suceava. Totuși, în vara acestui an, din cauza comportamentului ei dominant la mâncare și a încăierărilor frecvente cu un alt câine, a fost donată unei familii dintr-o comună din județul Bacău. După o selecție atentă a viitorilor proprietari, Kiara a părăsit Fălticeniul pentru a-și găsi un nou cămin în județul Bacău.

Însă, cum a ajuns Kiara din comuna băcăuană pe străzile din Sărata rămâne un mister pe care Poliția încearcă să-l deslușească. Ipoteza unui accident sau a unui abandon planificat este încă neclară, dar circumstanțele ridică semne de întrebare. „Mi-e greu să cred că el a ajuns accidental la zeci de kilometri, în Comuna Sărata,” a declarat Păncescu.

Proprietarul a fost informat despre situația câinelui prin intermediul prietenilor care au văzut reportajul difuzat la PRO TV, ceea ce l-a determinat să ia legătura cu adăpostul. Dinu Păncescu l-a invitat să vină și să-și recupereze câinele, pentru a pune capăt acestei telenovele care a captat atenția publicului.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img