21 septembrie 2024
ActualitateJandarmii băcăuani, pregătiți să asigure ordinea la evenimentele de weekend

Jandarmii băcăuani, pregătiți să asigure ordinea la evenimentele de weekend

Pe măsură ce se apropie sfârșitul de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău se pregătesc intens pentru a asigura ordinea și siguranța publică la numeroasele evenimente sportive și cultural-artistice care vor avea loc în județ.

Pentru a garanta că cetățenii se pot bucura de un weekend liniștit și în siguranță, jandarmii băcăuani vor fi prezenți pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică în mijlocul participanților la diverse manifestări. Printre acestea se numără “Serile Băcăuane” din Piața Tricolorului din Bacău, “Festivalul MOLDAVIA WINE” de la Insula de Agrement Bacău, “Zilele comunei Dofteana”, “Ziua comunei Căiuți”, “Ziua Bradului” din Livezi, “Recitalurile Verii” din Onești, “Festivalul Plăcintelor” din Oituz, Hramul Mănăstirii Calapodești, dar și meciurile de fotbal dintre FC Viitorul Onești și Dacia Unirea Brăila, ACSFC Bacău și UCV Iași.



Cu ocazia acestor evenimente, jandarmii își propun să fie un sprijin constant pentru comunitate, oferind următoarele recomandări pentru toți cei care vor participa la aceste manifestări:

  • Să manifeste un comportament civilizat în relațiile cu ceilalți participanți și să evite implicarea în conflicte;
  • Să acorde o atenție sporită copiilor, în special în zonele aglomerate;
  • Să își păstreze bunurile personale în siguranță și să fie atenți la posibilele riscuri de furt;
  • Să respecte indicațiile jandarmilor și ale organizatorilor pentru a asigura o desfășurare fără incidente a evenimentelor.

În cazul în care cetățenii devin martori ai unor fapte de natură antisocială, aceștia sunt încurajați să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău își dorește ca acest weekend să fie unul plin de evenimente reușite, în care siguranța și buna dispoziție să primeze.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img