21 septembrie 2024
ActualitateConferința medicală la Buhuși: Peste 800 de profesioniști din domeniul sanitar, prezenți...

Conferința medicală la Buhuși: Peste 800 de profesioniști din domeniul sanitar, prezenți la eveniment

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși găzduiește începând de mâine, 30 august, până pe 31 august, Conferința medicală „Rolul spitalelor municipale orășenești monospecialitate în dezvoltarea calității actului medical prezent și perspective”. Evenimentul are loc la Centrul Educațional Multifuncțional din Buhuși și va debuta la ora 09:00.

Ajunsă la cea de-a V-a ediție, conferința reunește peste 800 de participanți din întreaga țară, dovedind interesul crescut al comunității medicale pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite în spitalele municipale și orășenești.



Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să ia parte la 12 module științifice, fiecare dedicat profesioniștilor din diverse domenii ale sectorului sanitar. Evenimentul este creditat de către Colegiul Medicilor, Colegiul Farmaciștilor, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, Ordinul Asistenților Medicali și Colegiul Asistenților Sociali, subliniind astfel relevanța și importanța sa în peisajul medical românesc.

Conferința își propune să aducă în prim-plan provocările și oportunitățile cu care se confruntă spitalele monospecialitate din orașele mici, explorând totodată perspectivele viitoare ale acestor unități sanitare în cadrul sistemului național de sănătate.

„Suntem încântați de numărul mare de participanți și așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună rolul crucial pe care spitalele municipale și orășenești îl joacă în asigurarea unui act medical de calitate,” a declarat conducerea Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Agenda detaliată a conferinței poate fi consultată accesând link-ul: Program Conferință.

Acest eveniment multidisciplinar reprezintă o oportunitate esențială pentru profesioniștii din domeniul sănătății de a-și îmbogăți cunoștințele, de a partaja experiențe și de a contribui activ la dezvoltarea sistemului medical românesc.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img