20 septembrie 2024
HomeCulturăFestivalul Național de Folclor „Ion Drăgoi” la Bacău: O seară de tradiție...

Festivalul Național de Folclor „Ion Drăgoi” la Bacău: O seară de tradiție și muzică populară

Ansamblul Folcloric Profesionist „Busuiocul” din Bacău invită toți iubitorii de muzică tradițională românească să participe la Festivalul Național de Folclor „Ion Drăgoi”, care va avea loc joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 18:00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău.



Evenimentul de anul acesta promite să fie o adevărată sărbătoare a folclorului, reunind artiști de renume din întreaga țară. Printre cei care vor urca pe scenă se numără:

  • Olguta Berbec & Remus Novac
  • Dan Daniel și Pamfil Roată
  • Gheorghița Nicolae
  • Ilie Caraș, alături de alte tinere talente precum Gabriela Comăneci, Paula Florescu și Natalia Popescu.

Festivalul va fi completat de prestația specială a Violoniștilor Ansamblului Folcloric Profesionist „Busuiocul” din Bacău, sub conducerea dirijorului Victor Coman, precum și de ansamblul de excepție „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași, care va urca pe scenă cu soliștii Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Andrei Balan, Simona Mazăre și Andrei Liță.

Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de ritmurile tradiționale ale Tarafului „Iancu Jianu”, condus de Constantin și Cosmin Gaciu.

Intrarea este liberă, așa că băcăuanii și toți cei interesați sunt invitați să participe la acest eveniment cultural de excepție, care promite să aducă bucurie și să întărească legăturile cu tradițiile românești.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de o seară plină de muzică, dans și autenticitate, într-o atmosferă de sărbătoare, la Festivalul Național de Folclor „Ion Drăgoi”!



Alte titluri
Alte titluri

“Formăm tineri de valoare pentru viitorul satelor Bacăului”

Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) derulează un nou proiect...

Bărbat de 30 de ani, urmărit internațional, depistat și reținut de polițiștii din Bacău

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații...

Ultimele știri

spot_img