20 septembrie 2024
SportFC Viitorul Onești își întărește defensiva cu un transfer important

FC Viitorul Onești își întărește defensiva cu un transfer important

FC Viitorul Onești continuă să-și consolideze echipa în vederea noului sezon, reușind un transfer semnificativ care va aduce un plus de experiență și siguranță în apărare.

Clubul a anunțat astăzi semnarea contractului cu tânărul portar Erik Gros, în vârstă de 21 de ani, care vine de la echipa Karcag SE din Ungaria.



Deși are doar 21 de ani, Erik Gros a acumulat deja o experiență notabilă, evoluând atât în Liga 3, cât și în Liga 1. Tânărul portar a avut ocazia să își demonstreze calitățile la nivel înalt în România, disputând 6 meciuri pentru Gaz Metan Mediaș în prima ligă.

În plus, cariera sa la nivel de juniori a fost marcată de performanțe remarcabile, reușshind să se claseze pe locul 4 în Liga Elitelor U17 și U19.

Înainte de a începe aventura sa internațională la Karcag SE, Erik Gros a trecut pe la mai multe cluburi importante din România. A fost format la academii de tradiție, evoluând pentru ASA Târgu Mureș, Viitorul ‘Cluj și CSM Bacău.

Această experiență diversă l-a ajutat să își dezvolte abilitățile și să devină un portar complet, capabil să facă față provocărilor din teren.

Transferul său la FC Viitorul Onești marchează o nouă etapă în cariera sa, iar clubul își pune mari speranțe în potențialul său. Erik Gros a fost primit cu brațele deschise de echipă și suporteri, care așteaptă cu nerăbdare să-l vadă în acțiune pe noul lor portar.

Viitorul Onești își întărește astfel defensiva, iar fanii speră că tânărul portar va aduce stabilitate și performanțe remarcabile echipei. Se anunță un sezon interesant, iar transferul lui Erik Gros este, cu siguranță, un pas important în drumul spre îndeplinirea obiectivelor echipei.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img