20 septembrie 2024
ActualitateAccident grav pe DN 2 în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Bacău

Accident grav pe DN 2 în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Bacău

Nicolae Bălcescu, Județul Bacău – Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat despre un accident rutier grav care a avut loc pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de astăzi, când un pieton care traversa pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de un autocamion.

În urma impactului, pietonul a suferit răni grave și urmează să fie transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Starea de sănătate a victimei este momentan necunoscută, dar autoritățile sunt mobilizate pentru a asigura transportul și tratamentul necesar.



Circulația rutieră pe DN 2 este în prezent complet oprită pe ambele sensuri de mers în zona accidentului. Valorile de trafic au crescut semnificativ în zonă, iar șoferii sunt sfătuiți să evite ruta respectivă și să folosească alternative pentru a evita blocajele.

Autoritățile sunt la fața locului și lucrează pentru a debloca zona și a redresa situația cât mai repede posibil. Poliția Rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și a determina cauzele care au condus la producerea acestuia.

Rugăm participanții la trafic să manifeste răbdare și să respecte indicațiile oferite de echipele de intervenție pentru a facilita desfășurarea activităților de salvare și pentru a contribui la fluidizarea circulației în zonele adiacente.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img