26 septembrie 2024
ActualitatePNL Bacău anunță susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la președinția României

PNL Bacău anunță susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la președinția României

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Bacău, organizația locală a Partidului Național Liberal a făcut un pas decisiv în vederea pregătirilor pentru viitoarele alegeri prezidențiale și parlamentare. Liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunțat demararea procesului electoral, subliniind hotărârea echipei sale de a oferi cetățenilor din Bacău un trai mai bun.

„Avem o echipă puternică și hotărâtă să dea tot ce este mai bun pentru ca băcăuanii să aibă un trai mai bun, de la zi la zi”, a declarat Fechet, accentuând importanța mobilizării întregii organizații în acest context crucial.



Un moment semnificativ al ședinței a fost adoptarea rezoluției prin care PNL Bacău își exprimă susținerea pentru candidatura președintelui partidului, Nicolae Ciucă, la funcția de Președinte al României. Fechet a evidențiat faptul că Partidul Național Liberal este cel mai puternic partid al dreptei din România, angajându-se să ofere țării un lider onest și bine pregătit.

„Nicolae Ciucă este omul care și-a dedicat întreaga carieră slujirii patriei și este cel care poate asigura un viitor mai sigur și mai prosper pentru România”, a adăugat Mircea Fechet.

În contextul pregătirilor pentru alegeri, PNL Bacău își propune să își mobilizeze toate resursele și să asigure o campanie electorală solidă și orientată către nevoile cetățenilor. Echipa locală este hotărâtă să contribuie activ la succesul național al partidului, având ca obiectiv principal bunăstarea băcăuanilor și asigurarea unui viitor promițător pentru toți românii.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img