22 octombrie 2024
ActualitateBărbat din comuna Ștefan cel Mare, rănit grav după ce a intrat...

Bărbat din comuna Ștefan cel Mare, rănit grav după ce a intrat cu bicicleta într-un perete de beton

Un bărbat de 43 de ani din comuna Ștefan cel Mare a suferit leziuni grave în urma unui accident petrecut pe DJ 119, în localitatea sa de reședință. Incidentul a avut loc în jurul orei 19:30, când bărbatul, deplasându-se cu bicicleta, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un perete de beton situat pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma impactului, bărbatul a suferit multiple leziuni și a fost transportat de urgență la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală. Polițiștii care au intervenit la fața locului l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, i-au fost recoltate mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei.



Ca urmare a evenimentului, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea acestui accident.

Acest caz subliniază riscurile majore la care se expun persoanele care se deplasează pe drumurile publice sub influența alcoolului, indiferent de mijlocul de transport utilizat. Poliția face apel la cetățeni să respecte legislația și să evite consumul de alcool înainte de a participa la trafic, pentru a preveni astfel de incidente tragice.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img