19 septembrie 2024
SportMinifotbal/ Old-boys: Copanex Bacău, învingătoare la Vaslui

Minifotbal/ Old-boys: Copanex Bacău, învingătoare la Vaslui

Copanex Bacău pregătește Campionatul Național de minifotbal rezervat categoriei old-boys ce va avea loc în perioada 6-8 septembrie, la Galați. În condițiile în care ocupantele podiumului au asigurată participarea la turneul european de la Albena, băcăuanii trag tare.

Au dovedit-o și la cea de-a patra ediție a turneului „Simon Cup” derulată recent la Vaslui, unde au cucerit trofeul grație a nu mai puțin de șapte victorii. Ultimul succes, repurtat în confruntarea pentru locurile 1-2 a fost obținut cu scorul de 1-0 grație golului marcat de Dragoș Avram, desemnat jucătorul finalei.



Nu a fost singura distincție individuală pentru cei de la Copanex, în condițiile în care Bogdan Miron a fost recompensat cu titlul de cel mai bun portar al turneului, iar Cosmin Frăsinescu s-a laureat golgheterul competiției, cu șapte reușite. Lotul Copanex: Bogdan Miron, Gabriel Coșa- Ionuț Vetrea, Marius Doboș, Dragoș Avram, Costel Pânzaru, Doru Palade, Cosmin Frăsinescu, Cristian Fulga, Sergiu Matei.

„Au fost și jucători absenți- Florin Romașcanu, Marius Gavril, Adrian Gondac și Cristian Păduraru- dar pe care vom conta la Campionatul Național de la Galați”, a declarat căpitanul echipei, Ionuț Vetrea.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img