22 octombrie 2024
ActualitateLa final de săptămână, muzică și multă distracție la Dărmănești!

La final de săptămână, muzică și multă distracție la Dărmănești!

Pe platoul din piața orașului Dărmănești, va avea loc, în acest weekend (10 – 11 august), evenimentul anual ,,Zilele orașului Dărmănești 2024”, care promite două zile pline de muzică, distracție și momente memorabile.

Programul manifestărilor

Sâmbătă, 10 August, ora 18.00



Prima zi a festivalului va debuta cu spectacole oferite de Asociația Culturală ,,M.Y. Music Art” din Moinești. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Jeasmine, Valeria Arnăutu, renumită interpretă de muzică populară, Angelica Flutur, o prezență vibrantă în lumea muzicii folclorice, Ion Paladi – unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, Iuliana Beregoi, tânăra artistă care a cucerit inimile publicului cu vocea sa, trupa ,,Haiducii lui 7 Cai”, care vor aduce ritmuri tradiționale și momente artistice de neuitat.

Duminică, 11 August, ora 18.00

Cea de-a doua zi va continua în același ritm entuziast, având ca puncte de atracție:

Asociația Culturală ,,M.Y. Music Art”, care va reveni cu noi momente artistice.

Vor concerta: Ansamblul Folcloric ,,Moinesteanca”, cu dansuri tradiționale și costume autentice, Jean Constantin Moțfolea, un nume respectat în muzica populară, Angelica Flutur și Delia Racu, ADDA & Band, cunoscută pentru hiturile sale din muzica ușoară, Dan Ciotoi și Grupul ,,Generic”, promițând un spectacol plin de energie și hituri cunoscute, ca pe vremuri.

Pe lângă spectacolele artistice, organizatorii au pregătit și un parc de distracții pentru toate vârstele, precum și focuri de artificii care vor lumina cerul orașului Dărmănești în fiecare seară a evenimentului.

Cu o selecție impresionantă de artiști și genuri muzicale, spectacolele de la ,,Zilele orașului Dărmănești 2024” vor fi pline de emoție și energie pozitivă. De la ritmuri cunoscute de rock, pop și folk până la interpreți talentați de muzică clasică sau contemporană, toți cei prezenți vor găsi câte ceva pe placul lor în acest regal muzical.

Și tot la Dărmănești, va avea loc, în perioada 23 – 25 august, cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Blues ,,Open Air Blues in the garden festival”.

Romulus-Dan BUSNEA

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img