20 septembrie 2024
SportFotbal/ Cupa României: Cine merge mai departe: Aerostar sau FC Bacău?

Fotbal/ Cupa României: Cine merge mai departe: Aerostar sau FC Bacău?

Partida programată azi, de la ora 17.30, pe stadionul „Aerostar” va decide ce echipă va reprezenta Bacăul în turul trei, ultimul dinaintea play-off-ului

Turul secund al fazei regionale din Cupa României aduce față în față singurele două echipe băcăuane rămase în cursă: Aerostar și FC Bacău. Partida, programată azi, de la ora 17.30, pe stadionul „Aerostar”, se anunță mult mai echilibrată față de confruntarea directă de vara trecută, care a dat câștig de cauză „alb-roșilor” de la FC Bacău.



De data aceasta, „aviatorii” au avantajul terenului propriu și prezintă un lot vizibil fortificat prin aducerea lui Cătălin Aeroaie, Vasile Padovei, Alexandru Cătău, Antonio Acatrinei, Mario Ganea, Robert Necula și Vlad Bălășel. Ultimii doi au fost legitimați marți, Necula (an de naștere 2006) venind de la LPS Cluj, iar Bălășel (2005) chiar de la rivala de azi, FC Bacău.

Echipa antrenată de Mișu Ionescu și Andrei Vatră a acces în această fază a Cupei grație victoriei repurtate la penalty-uri, miercurea trecută, în fața unei alte concitadine, CSM. În ceea ce o privește pe FC Bacău, gruparea pregătită de Costel Enache debutează azi în mod oficial în sezonul 2024-2025, în condițiile în care a stat în turul premergător al Cupei României.

După stagiunea excelentă în care a ratat prezența în finala barajului de promovare în eșalonul secund ca urmare a loviturilor de departajare, FC Bacău dorește să ridice și mai mult ștacheta. Și are toate argumentele să o facă. Înainte derby-ului de Cupă cu Aerostar, Aftanache, Oasenegre și Burlacu au efectuat o repetiție utilă sâmbătă, în amicalul cu Șomuz Fălticeni, câștigat cu scorul de 4-0.

Învingătoarea dintre Aerostar și FC Bacău se va califica în turul trei al fazei regionale din Cupa României, programat pe 14 august și care precede play-off-ul competiției KO.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img