20 septembrie 2024
SportTenis/ Trofeul Dedeman & Simba Invest: Finală Cezar Crețu- Marti Alex Pujolras

Tenis/ Trofeul Dedeman & Simba Invest: Finală Cezar Crețu- Marti Alex Pujolras

Câștigătorul celei de-a 23-a ediții a Trofeului Dedeman & Simba Invest la tenis se va decide între favoritul 1, Cezar Crețu (România) și Marti Alex Pujolras (Spania).

Finala probei de simplu a competiției ITF dotată cu premii în valoare de 25.000 dolari plus ospitalitate se va desfășura duminică, 28 iulie, de la ora 11.00, pe terenul 1 al bazei SCM Bacău.



Beneficiar al unui wild-card oferit de organizatori, Crețu (nr. 305 mondial în această lună) a avansat fără set pierdut pe tabolul competiției până la finala de duminică.

Astfel, tenismenul ieșean a trecut, pe rând, de compatrioții Valentin Vanță (6-3, 6-2), Ștefan Andreescu (6-3, 6-4) și Radu Mihai Papoe (6-4, 6-3), înainte de a-l învinge sâmbătă, în semifinale, pe bielorusul Mikalai Haliak cu scorul de 6-2, 6-1. De partea cealaltă, nici Pujolras nu a cedat până acum vreun set la Trofeul Dedeman & Simba Invest.

Finalistul venit din Spania s-a impus cu 6-1, 6-1 în turul inaugural în fața lui Dragoș Cazacu (România), cu 6-2, 6-4, în turul secund în compania lui David Ionel (România), cu 6-4, 7-5 în „sferturi” contra italianului Gabriele Pennaforti, pentru ca în semifinala de sâmbătă să aibă câștig de cauză cu 6-4, 6-3 împotriva uruguayanului Franco Roncadelli.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img