18 octombrie 2024
SportBăcăuani, la Balcaniada de sărituri în apă: Bianca Anasie și Teodora Iacob...

Băcăuani, la Balcaniada de sărituri în apă: Bianca Anasie și Teodora Iacob pe podium!

Sportivii băcăuani au adus acasă o serie impresionantă de medalii de la Campionatul Balcanic de sărituri în apă pentru juniori, desfășurat recent la Varna. Performanțele lor excepționale au pus România pe podium în fața unor competitori redutabili din Grecia, Turcia și Bulgaria.

Bianca Maria Anasie, sportiva legitimată la CSM Bacău și antrenată de Mihaela Neagu, a strălucit în competiție, obținând titlul de dublă campioană balcanică și vicecampioană balcanică. Determinarea și talentul ei au fost evidente, dominând categoric concursurile la care a participat.



Teodora Roxana Iacob, colega Biancăi, a contribuit și ea la succesul românesc cu o medalie de argint și două de bronz, confirmând încă o dată valoarea școlii băcăuane de sărituri în apă.

Alături de ele, Daria Toderașc, antrenată de Anișoara Șufariu, a adăugat încă o medalie de bronz la palmaresul delegației românești, iar Matei Craiu, sub îndrumarea Clarei Gherase, a cucerit două medalii de bronz, demonstrând că viitorul acestui sport este promițător.

La competiție au participat și Denis Pascaru și Teodora Mătăsaru, sportivi legitimați la SCM Bacău, care, deși nu au urcat pe podium, au avut evoluții demne de laudă și au adunat experiență prețioasă pentru viitoarele competiții.

În total, 13 sportivi români au reprezentat țara la acest campionat balcanic, iar performanțele băcăuanilor ne fac să ne simțim mândri și recunoscători pentru eforturile și dedicația lor.

Felicitări din suflet tuturor pentru realizările extraordinare și pentru că ne fac mândri să fim români!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img