18 octombrie 2024
Zona zeroFapt diversLucruri pe care cazinourile preferă să nu le știi

Lucruri pe care cazinourile preferă să nu le știi

Cazinourile nu lasă nimic la voia întâmplării, iar fiecare detaliu contează. În timp ce jucătorii merg acolo pentru o experiență distractivă, cazinourile își doresc să se asigure că trișorii nu au acces și că cei care vin să joace vor petrece cât mai mult timp. Pe de altă parte, cei care merg adesea în cazinouri au observat că și dealerii mai comit greșeli. În rândurile următoare, îți vom prezenta câteva lucruri pe care cazinourile nu doresc să le știi:

Ești urmărit întotdeauna

Atunci când mergi într-un cazinou terestru, trebuie să te aștepți să fii privit. Cu cât cazinoul este mai mare, cu atât vor fi mai mulți ochi ațintiți asupra ta, deoarece măsurile de securitate sunt stricte. În cazinouri există o încăpere în care echipa de securitate urmărește cu atenție tot ce fac jucătorii, în încercarea de a depista jucătorii cărora le-ar putea trece prin cap să trișeze. De asemenea, și supraveghetorii din cazinouri au acest rol. Interesant este că în cazinourile mari sunt până la 20.000 de camere de filmat, astfel că nimic nu scapă.



Dealerii fac și ei greșeli

A fi dealer de cazino nu este o meserie tocmai ușoară. Dincolo de faptul că trebuie să cunoști regulile la perfecție, automat trebuie să fii amabil și sociabil cu clienții. Însă dealerii sunt și ei oameni și, ca oricine, mai fac și ei greșeli. Sunt unii jucători care tocmai asta fac. Merg în cazinouri și încearcă să depisteze dealerii predispuși la greșeli. Unii dintre ei aruncă greșit cărțile și riscă să se dea de gol.

Nu ai șanse egale la toate jocurile

Fie că vorbim despre cazinourile terestre, fie de cele online, e bine să știi că nu la toate jocurile ai șanse egale. Avantajul casei diferă de la un joc la altul, iar cele mai bune informații le poți obține de pe site-urile dedicate pasionaților de jocuri de cazino, acolo unde poți citi o mulțime de recenzii de specialitate și descoperi cele mai bune oferte cu rotiri gratuite fara depunere.

Dacă vrei să știi care sunt jocurile de cazino la care casa are cel mai mic avantaj, dintre cele populare, blackjack-ul este acesta. Cu strategia de bază aplicată la sânge, poți reduce considerabil avantajul casei. Și video poker-ul, dacă îl găsești în oferta operatorilor sau la cazinouri, îți oferă șanse bune. De partea cealaltă, la sloturi ai cele mai mici șanse din punct de vedere matematic să câștigi. Totul depinde de RTP-ul jocului, deoarece sunt și sloturi care returnează peste 98%.

Număratul cărților la blackjack nu este ilegal

Una dintre cele mai cunoscute povești din gambling este cea despre studenții de la MIT care au făcut o avere după ce s-au folosit de abilitățile lor matematice pentru a număra cărțile la blackjack. Această practică este răspândită în continuare și e important de precizat că nu este interzisă. Desigur că nu este pe placul cazinourilor, iar unele vor încerca să îi interzică pe jucătorii care numără.

Cazinourile sunt proiectate ca să te păstreze cât mai mult acolo

În proiectarea unui cazinou sunt luate în calcul o mulțime de elemente în așa fel încât jucătorii să-și dorească să stea cât mai mult acolo. În primul rând, cazinourile nu au ferestre. Acest lucru este făcut tocmai pentru a nu-ți da seama că s-a înserat sau luminat.

De asemenea, sloturile sunt amplasate în general în zone alese cu atenție: la intrare, la ieșire și lângă toalete. Tocmai pentru a te atrage din start. Vei găsi astfel sloturi cu jackpot-uri chiar lângă ieșire, în ideea că poate vei atrage norocul chiar înainte să părăsești incinta locației. Nimic nu este întâmplător, iar aspectele psihologice sunt luate în calcul de proiectanți.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img