18 octombrie 2024
ActualitateDorel a lăsat blocurile din Centrul Bacăului fără apă

Dorel a lăsat blocurile din Centrul Bacăului fără apă

Bacău, 18 iulie 2024 – Un incident nefericit a avut loc astăzi pe șantierul Parcării Supraterane de pe Bulevardul Unirii, când o conductă de apă a fost avariată de un muncitor. Incidentul s-a produs în urma unei manevre neglijente efectuate de operatorul unui excavator.

În jurul prânzului, în timp ce muncitorii își luau pauza bine meritată, excavatorul a lovit accidental conducta de apă. Șefii de șantier au intervenit imediat pentru a opri scurgerea apei, care prezenta riscul de a inunda zona unde lucrau fierar-betoniștii. Din păcate, oprirea apei a dus și la sistarea alimentării cu apă potabilă a blocurilor din jur.



Martorii la incident au relatat că excavatoristul nu a părut prea afectat de situație și s-a certat cu șeful său care îi reproșa greșeala. Între timp, fierarii-betoniști și-au continuat în liniște pauza de prânz, ignorând conflictul.

Un cetățean, Nicu Chiriac, prezent la fața locului, a postat pe Facebook despre incident, exprimându-și pesimismul cu privire la remedierea rapidă a situației: „Mergem să bem o bere că sunt slabe șanse să se remedieze prostia făcută de Dorel azi.”



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img