22 octombrie 2024
ActualitateServiciul de Ambulanță Bacău celebrează Ziua Națională a Ambulanței din România

Serviciul de Ambulanță Bacău celebrează Ziua Națională a Ambulanței din România

Serviciul de Ambulanță Județean Bacău anunță organizarea unei serii de evenimente dedicate Zilei Naționale a Ambulanței din România, ce vor avea loc în diverse localități din județ în luna iulie 2024.

Prima oprire va fi în orașul Buhuși, unde în fața Casei de Cultură, vineri, 12 iulie 2024, între orele 09:00 și 11:00, personalul medical va prezenta echipamentele și procedurile de urgență.



Sâmbătă, 13 iulie 2024, între orele 11:00 și 13:00, evenimentul se va muta în orașul Comănești, lângă Catedrală, unde locuitorii vor putea asista la demonstrații practice de prim ajutor și vor putea interacționa cu echipa de intervenție.

Pe 20 iulie 2024, în orașul Târgu Ocna, în Piațeta Primăriei de lângă hotelul Măgura, între orele 09:00 și 11:00, și în comuna Dofteana, în curtea primăriei, între orele 12:00 și 14:00, vor avea loc ultimele două evenimente ale acestei campanii.

Participanții vor avea ocazia să afle informații esențiale despre funcționarea ambulanțelor, să vadă echipamentele utilizate în intervențiile de urgență, inclusiv defibrilatoarele și trusele medicale, și să învețe tehnici de prim ajutor de la profesioniștii din domeniu.

Serviciul de Ambulanță Județean Bacău invită toți cetățenii să participe la aceste evenimente pentru a celebra și a înțelege mai bine rolul vital pe care serviciile de ambulanță îl au în salvarea vieților.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img