5 octombrie 2024
ActualitateAvarie pe conducta de transport a apei brute de la Valea Uzului!

Avarie pe conducta de transport a apei brute de la Valea Uzului!

SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) a înregistrat în cursul acestei seri o avarie pe conducta de transport a apei brute de la Valea Uzului, afectând furnizarea apei în municipiul Onești.

Ca urmare a acestei situații, mâine, sâmbătă – 06 iulie 2024, RAJA SA va furniza apă către oneșteni din rezerva de apă de la Cuciur în următoarele intervale orare:



Dimineața: 06.00 – 08.00
Seara: 18.00 – 20.00
Astfel, se va putea asigura minimul necesar de apă pentru toți consumatorii și un nivel optim în rezervoarele de stocare de la Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur.

În aceste intervale, alimentarea cu apă se va face cu o presiune mai mică decât în mod normal, ceea ce va conduce la lipsa totală a apei în anumite zone, în funcție de topografia rețelei și de consumul înregistrat.

Reluarea furnizării apei în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești depinde de timpul necesar pentru remedierea avariei și pentru umplerea conductei de aducțiune de către SC CRAB SA. Echipele noastre vor efectua toate manevrele specifice imediat ce vor fi refăcute stocurile de apă din rezervoare.

RAJA SA recomandă utilizatorilor să consume apa cu moderație în acest interval de timp și să asigure rezerve suficiente pentru necesitățile de consum și uz casnic în perioada în care alimentarea cu apă va fi sistată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în cazul în care vor surveni modificări.

Biroul de comunicare



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img