18 octombrie 2024
SportVulturul Măgirești, în grupă cu Voința Ion Creangă și Pro Sport Vârful...

Fotbal/ Cupa României, faza regională

Vulturul Măgirești, în grupă cu Voința Ion Creangă și Pro Sport Vârful Câmpului

La mijlocul acestei săptămâni, Federația Română de Fotbal a organizat tragerea la sorți a meciurilor din cadrul fazei regionale a Cupei României.

Cele 42 de învingătoare ale Cupei din fiecare județ, respectiv București au fost repartizate în grupe de câte trei echipe, fiecare din cele șapte Regiuni însumând câte două grupe.



Astfel, câștigătoarea Cupei României a județului Bacău, Vulturul Măgirești va evolua în Grupa 2 a Regiunii 1 și le va avea ca adversare pe Voința Ion Creangă (Neamț) și Pro Sport Vârful Câmpului (Botoșani).

Se va juca fiecare cu fiecare, după următorul program: Pro Sport Vârful Câmpului- Vulturul Măgirești (10 iulie, ora 18.00), Voința Ion Creangă- Pro Sport Vârful Câmpului (13 iulie, ora 18.00) și Vulturul Măgirești- Voința Ion Creangă (17 iulie, ora 18.00).

Câștigătoarea Grupei 2 va disputa finala Regiunii 1 în compania câștigătoarei Grupei 1, care este compusă din Sporting Club Comstar Vaslui, Viitorul Liteni și CSM Pașcani. Finala Regiunii 1 dintre Grupa 1 și Grupa 2 se va disputa într-o singură manșă, pe terenul câștigătoarei Grupei 1, pe data de 20 iulie, cu începere de la ora 17.30.

Cele șapte echipe ce vor triumfa în finala regională vor fi declarate câștigătoare a Cupei României pe Regiunea respectivă și vor accede în următoarea etapă a competiției, și anume Turul 1. Turul 1 al Cupei României este programat pe data de 31 iulie.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img