22 octombrie 2024
ActualitateSpitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși își extinde echipa medicală cu un...

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși își extinde echipa medicală cu un nou specialist în neurologie

Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși anunță adăugarea unui nou membru în echipa sa medicală. Dr. Cozma Alexandra, medic specialist în neurologie, se alătură echipei după ce a finalizat rezidențiatul și a promovat recent examenul de specialitate, obținând certificatul de medic specialist.

Cu acest nou specialist, serviciile medicale în domeniul neurologiei sunt acum asigurate de trei medici în cadrul spitalului: dr. Tatiana Uruioc, dr. Alestar Maria Liliana și dr. Cozma Alexandra. Pacienții pot beneficia de o gamă completă de servicii neurologice, inclusiv spitalizare de zi, spitalizare continuă și consultații în cabinetul din Ambulatoriul Integrat.



Neurologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice ce afectează sistemul nervos central și periferic. Aceste structuri includ creierul, măduva spinării, structurile înconjurătoare, vasele sanguine, nervii cranieni, rădăcinile nervoase, ganglionii spinali și nervii periferici, inclusiv legăturile acestora cu mușchii scheletici.

Pacienții care doresc să se programeze pentru consultații în specialitatea neurologie pot suna la următoarele numere de telefon: 0234 262220, 0234 262221, 0372 274937, 0372 274878 – interior 175 sau pot folosi platforma de programare online a spitalului.

Adăugarea dr. Cozma Alexandra la echipa spitalului reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților și subliniază angajamentul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși de a asigura îngrijire medicală de înaltă calitate în domeniul neurologiei.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img