22 octombrie 2024
ActualitatePrimarul comunei Măgura continuă tradiția: 16 biciclete oferite elevilor merituoși

Primarul comunei Măgura continuă tradiția: 16 biciclete oferite elevilor merituoși

Primarul comunei Măgura, Costras Iordache, a anunțat cu bucurie continuarea tradiției de a sprijini educația prin oferirea a 16 biciclete primilor doi elevi din fiecare clasă din ciclul gimnazial.

„Și în acest an am fost bucuros să oferim 16 biciclete, primilor doi elevi din fiecare clasă, din ciclul gimnazial. Tradiția continuă! Consider că educația trebuie sprijinită, și niciun efort nu este prea mare în această direcție,” a declarat Costras Iordache pe pagina sa de social media.



Primarul a subliniat importanța recunoașterii performanțelor elevilor și a solicitat corpului profesoral să comunice și alte realizări ale elevilor măgureni. „Am rugat corpul profesoral să-mi comunice și alte performanțe ale elevilor măgureni, pentru că vreau ca împreună cu Consiliul Local să lărgim baza premiilor, pentru cât mai mulți copii. Chiar merită!”

Inițiativa primarului este parte dintr-un efort mai amplu de a susține și motiva tinerii din comunitatea Măgura să exceleze în educație și să-și dezvolte abilitățile, contribuind astfel la viitorul lor și al comunității.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img