22 octombrie 2024
SportRemus Pozînărea, noul manager general al Clubului Sportiv Aerostar

Remus Pozînărea, noul manager general al Clubului Sportiv Aerostar

Consiliul Director al Clubului Sportiv Aerostar a anunțat numirea domnului Remus Pozînărea în funcția de manager general, începând cu data de 1 iulie 2024. Aceasta reprezintă o schimbare importantă în conducerea clubului, venită cu scopul de a întineri și revitaliza structura managerială.

Un parcurs profesional impresionant

Remus Pozînărea, în vârstă de 49 de ani, aduce cu sine o vastă experiență atât pe terenul de fotbal, cât și în domeniul managerial. Fost sportiv de performanță, el a jucat pe postul de portar pentru echipele „Aripile Bacău” (1993-1994) și „Aerostar Bacău” (2003-2005).



Cariera profesională și academică

Pozînărea este profesor la Colegiul Național „V. Alecsandri” din Bacău, unde predă Educație Fizică și Sport și este membru al Consiliului de Administrație. În paralel, urmează studii doctorale la Universitatea de Stat din Chișinău, subliniind astfel dedicația sa pentru educație și formare continuă.

Experiență managerială

Pozînărea a deținut diverse poziții în managementul sportiv:

  • Vicepreședinte la Știința Bacău (2008-2009)
  • Director Sportiv la FCM Bacău (2009-2010)
  • Director Sportiv la Sport Club Bacău (2010-2016)
  • Fondator și Președinte al FC Dinamo Bacău (din 2017)
  • Vicepreședinte la FC Bacău (2023-2024)

Una dintre realizările sale notabile a fost înființarea clubului FC Dinamo Bacău în 2017 și promovarea echipei de seniori din liga a V-a în liga a III-a în doar patru ani.

Perspective pentru viitor

În noua sa poziție de manager general, Remus Pozînărea va avea majoritatea atribuțiilor specifice președintelui clubului, conform statutului. Prin această schimbare, Clubul Sportiv Aerostar își propune să adopte o viziune modernă și dinamică pentru a-și atinge obiectivele sportive și administrative.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img