22 septembrie 2024
SportNadia Bucur și Andreea Turculeț, calificate în finala de la Deva

Gimnastică/ CN de Junioare II și III

Nadia Bucur și Andreea Turculeț, calificate în finala de la Deva

Secția de gimnastică a SCM Bacău își continuă revirimentul. Pe plan național și internațional. Iar fiecare rezultat obținut nu este doar o confirmare, ci și un pas înainte. Către noi competiții, către noi provocări, câtre noi orizonturi.

La etapa a doua a Campionatului Național de Gimnastică pentru Junioare III și II de la Constanța, pe lângă reușitele de la Junioare 3, Nivelul 7 atât în întrecerea echipelor (locul 2), cât și la individual compus (prezențe in-corpore în Top 10), SCM Bacău s-a evidențiat și la Junioare 2, Nivelul 5 grație Nadiei Bucur și Andreei Turculeț.



Acestea s-au calificat în ultima etapă a Campionatului Național, programată în toamnă, la Deva, acolo unde se vor întrece cele mai bune gimnaste ale României. Este pentru al doilea an consecutiv când Nadia și Andreea se califică în finală, asta în condițiile în care ele nu au fost însoțite în concurs de antrenoarea lor, Vasilica Agop, ce a fost nevoită să reprezinte clubul în calitate de arbitră.

„Prestația fetelor noastre merită toată aprecierea. Le mulțumesc pentru seriozitatea de care au dat dovadă în pregătire și le doresc o vacanță binemeritată”, a declarat antrenoarea emerită și arbitra internațională Vasilica Agop despre Nadia Bucur și Andreea Turculeț.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img