22 octombrie 2024
ActualitateAccident rutier pe DN11 Onești – Bacău: Trei persoane rănite

Accident rutier pe DN11 Onești – Bacău: Trei persoane rănite

Sănduleni, județul Bacău – Trei persoane, un bărbat și două femei, au fost rănite și transportate la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Municipal Onești în urma unui accident rutier care a avut loc aseară pe DN11 Onești – Bacău, în comuna Sănduleni. Incidentul a implicat un autoturism și un camion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriel Dumitrache, citat de unupetrotus.ro, accidentul a fost raportat la data de 14 iunie, în jurul orei 20:00. Primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din Onești au indicat că un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, lovind un camion format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani din municipiul Bacău, care era angajat în depășire.



În urma coliziunii, au fost rănite trei persoane aflate în autoturism: șoferul și două femei de 26 și 39 de ani. Toți cei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img