22 octombrie 2024
ActualitateBaza 95 Aeriană – 104 ani în slujba aripilor românești

Baza 95 Aeriană – 104 ani în slujba aripilor românești

La aniversarea celor 104 ani de activitate, Baza 95 Aeriană a organizat o ceremonie militară și religioasă pentru a marca acest moment important. Evenimentul a avut loc în prezența personalului unității și a invitaților speciali.

În cadrul ceremoniei, invitatul de onoare din partea Fundației „Erou căpitan aviator Alexandru Șerbănescu”, plutonierul adjutant principal (r.) Sorin Grumuș, a prezentat pe scurt istoricul bazei aeriene, evidențiind momentele cheie din cei 104 ani de activitate.



În semn de apreciere pentru profesionalismul manifestat în îndeplinirea misiunilor specifice și pentru rezultatele remarcabile obținute în procesul de instruire și pregătire profesională, comandorul Ciprian Marin, comandantul Bazei 95 Aeriană, a înmânat diplome de mulțumire personalului unității.

„Cu fiecare an pe care îl adăugăm misiunii noastre de suflet, consolidăm ceea ce reprezintă Baza 95 Aeriană, ghidați de perseverență și profesionalism. Și pentru că dincolo de toate, valoarea omului este dată de faptele sale, de la pasiune la profesie, pe aripile zborului modern, rămânem în continuare uniți, profesioniști și dedicați, bucurându-ne împreună de misiunile îndeplinite”, a declarat comandorul Ciprian Marin în cadrul ceremoniei.

Ceremonia a fost un prilej de reflecție asupra istoriei bogate a bazei și de recunoaștere a dedicării și efortului personalului său.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img