22 octombrie 2024
ActualitateVideo: Vlad Babașa, pe scena Teatrului Bacovia din Bacău

Video: Vlad Babașa, pe scena Teatrului Bacovia din Bacău

Regizoarea Carmen Lidia Vidu a postat recent un video pe rețelele de socializare în care Babasha și familia sa, inclusiv sora și tatăl, oferă un moment muzical pe scena Teatrului din Bacău.

În postarea sa, Vidu a menționat colaborarea sa cu Babasha în cadrul spectacolului „Jurnal de România. Bacău,” subliniind că momentul muzical al acestuia era parte din jurnalul actriței Bianca Babașa.



Regizoarea și-a exprimat speranța ca acest spectacol să revină în repertoriul Teatrului din Bacău și a lăudat seriozitatea familiei Babașa în colaborarea cu echipa de producție, invitând publicul să participe la evenimentele teatrale.

„Jurnal de România. Bacău” este un proiect teatral realizat de Carmen Lidia Vidu, cunoscută pentru abordările sale inovatoare și pentru implicarea în proiecte culturale care pun în valoare diversitatea și identitatea locală. Spectacolul în cauză include elemente autobiografice ale actorilor implicați, oferind o perspectivă personală și autentică asupra vieții în Bacău.

Actrița Bianca Babașa își apără fratele huiduit la concertul Coldplay

Actrița Bianca Babașa a intervenit în apărarea fratelui său, Vlad Babașa, după ce acesta a fost huiduit la un concert Coldplay, în timpul unui moment muzical alături de solistul Chris Martin. Într-o postare pe Facebook, Bianca a criticat vehement reacția publicului: „Eu înțeleg că nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputația proastă pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât să o întăriți”.

Ea a subliniat că Vlad este un artist autentic și a adresat o întrebare retorică criticilor: „Vlad Babașa este un artist! Voi ce ați realizat în viață?”. Actrița a continuat, explicând că atât ea, cât și fratele ei, își concentrează eforturile asupra dezvoltării personale și a valorilor spirituale, și nu asupra opiniilor negative ale altora.

Bianca a concluzionat mesajul afirmând că reacția negativă a publicului nu face decât să confirme prejudecățile existente despre Europa.

Incidentul a stârnit discuții aprinse în mediul online și în rândul criticilor de muzică, unii susținând că diversitatea stilurilor muzicale este esențială pentru evoluția artei, în timp ce alții au condamnat alegerea organizatorilor de a-l invita pe Babasha în deschiderea sau pe scena principală a concertului. Reacțiile publicului au variat, unii considerând că momentul a fost o ruptură de la experiența așteptată la un concert Coldplay, în timp ce alții au apreciat curajul de a îmbina diferite genuri muzicale.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img