22 octombrie 2024
ActualitateȘofer arestat după ce a condus din nou autoturismul fără numere de...

Șofer arestat după ce a condus din nou autoturismul fără numere de înmatriculare, băut și fără permis

Polițiștii Compartimentului de Ordine Publică Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au administrat probatoriul și au dispus măsura reținerii unui bărbat de 37 ani, pentru 24 de ore, după ce ar fi fost depistat de două ori conducând un autoturism cu alcoolemii de peste 1 la mie și cu persmisul de conducere suspendat. Cel în cauză a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea în localitatea Nicolae Bălcescu un autoturism fără numere de înmatriculare și sub influența alcoolului.



Cel în cauză a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate în baza de date a Poliției Române a rezultat că, acesta figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, iar autoturismul condus are certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere de înmatriculare retrase.

De asemenea, bărbatul a fost depistat de polițiști la data de 03 iunie a.c., conducând acelasi autoturism având certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere de înmatriculare retrase și cu o alcoolemie de 1,33 mg/l, la acel moment fiindu-i reținut permisul de conducere și întocmindu-i-se dosar penal.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentu 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având plăcuțele de înmatriculare retrase, cu dreptul de a conduce suspendat și sub influența alcoolului.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img