22 octombrie 2024
Zona zeroEu știuAflă locația cuiva cu aplicații gratuite de localizare telefon fără acord

Află locația cuiva cu aplicații gratuite de localizare telefon fără acord

 În ziua de azi, cu tehnologia actuală, este tot mai ușor să găsești locația cuiva într-un mod discret. În următorii pași vei învață cum să aflăm locația cuiva folosind aplicații ușor de instalat, si vei putea decide care este cea mai buna pentru tine.

Localizarea telefonului: principalele motive

De ce ar vrea cineva să urmărească locația unui telefon? Deși la prima vedere poate părea o activitate suspectă, există motive legitime și morale pentru a afla locatia cuiva.



Mulți părinți nu pot știi dacă copilul lor este în siguranță atunci când sunt la servici și nu îl pot supraveghea. Mai ales dacă aceste trebuie să meargă singur la școală și cu atât mai mult dacă școală nu se află în apropriere. Alte persoane doresc să își verifice suspiciunile de infidelitate, iar alții vor să găsească un telefon pierdut.

Care sunt cele mai bune metode de localizare telefon fără acord?

Vom analiză trei metode diferite de localizare telefon fără acord gratis. Google Maps, care este o opțiune bună pentru utilizatorii Android dar suferă de un mare dezavantaj, și anume faptul că trebuie să aveți acces la contul persoanei pe care doriți să o urmăriți. Find My, o altă aplicație utilă, de dată această pentru utilizatorii iOS. Și mSpy, care este opțiunea cea mai avantajoasă pentru toți utilizatorii.

Aplicația mSpy (cea mai buna metoda de urmărire a telefonului)

Să începem direct cu cea mai bună variantă, deoarece pentru cei mai mulți este singură aplicație de care aveți nevoie. mSpy iese în evidență prin numărul mare de funcții pe care îl oferă. De exemplu: puteți citii mesajele persoanei respective pe aplicații precum WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat, etc.; puteți citii toate email-urile primite.

Aveți acces la locația precisă în timp real și cu opțiunea de geofencing puteți seta anumite limite de locație. În momentul în care persoană merge în afară zonei limitate veți fi alertați. Dar doar dumneavoastra, o opțiune perfectă de urmărire a telefonului fara sa stie. Pentru părinți, există opțiunea de a bloca site-uri și aplicații pe care nu doriți să le acceseze copilul dumneavoastră. Aici puteți citi mspy pareri pentru a afla mai multe despre produs.

Find My (pentru utilizatorii iOS)

O alta aplicație de găsit persoane este Find My. Este disponibilă exclusiv pentru iPhone și iPad și are un proces de instalare foarte ușor:

1. Deschideți aplicația Find My și mergeți la secțiunea “Persoane”.

2. Dacă este prima oară cand folosiți aplicația, va trebuii sa activati opțiunea de partajare a locației.

3. Selectați persoana pe care doriți sa o urmariti, si apasati trimitere. Aceasta invitație este pentru a partaja locatia DUMNEAVOASTRA (acest pas este obligatoriu).

4. După ce ați partajat locația, puteti trimite o cerere ca si cealalta persoana sa o partajele, si daca accepta, îi veți putea vedea locația oricand este conectat la internet.

Aceasta opțiune este validă în puține cazuri, deoarece este practic un schimb de partajare a locației si nu o urmarire discreta. In plus, principalul scop al Find My este de a găsii un telefon pierdut, și nu este o aplicație de urmărit locația, iar din cauza asta are multe limitări.

Google Maps (pentru utilizatorii Android)

Puteți afla locația cuiva logat pe același cont Google. În alte cuvinte, dacă Google Maps este instalat pe telefonul persoanei pe care doriți să o localizați, și amândoi folosiți același cont Google, aveți acces la locația și traseul lui.

1. Deschideți Google Maps pe telefonul pe care doriți să-l urmăriți și asigurați-vă că este același cont google că al dumneavoastră.

2. Apăsați pe poză de profil > Cronologie > Mai multe(dreapta sus) > Setări și confidențialitate > Setări privind locația, și activați atât locația cât și “istoricul locației”.

3. Vizitați Google Maps de pe dispozitivul dumneavoastră, și accesați “Cronologie”. Veți vedea locația curentă și traseul parcurs în timpul zilei.

Dezavantajul evident este faptul că telefonul urmărit trebuie să fie conectat pe contul dumneavoastră, deci este greu să urmăriți telefonul fără să știe. Și din nou, această opțiune vă poate ajută doar să aflați locația și nu dispune de alte beneficii.

Concluzie

Am prezentat trei metode diferite, împreună cu avantajele și dezavantajele lor. Deși toate metodele pot fi potrivite în funcție de caz, mSpy se evidențiază că cea mai bună soluție. Oferind de departe cele mai avansate funcționalități și cel mai efficient tracking. Cu funcții precum geofencing și desfășurător al rutei, mSpy este alegerea de top pentru a afla locația cuiva fără acord.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img