22 octombrie 2024
ActualitateElevi băcăuani premiați

Elevi băcăuani premiați

Premierea elevilor selectați în acest an școlar la Centrul de excelență nr 2 Bacău, dar și a cadrelor didactice voluntare care au lucrat cu aceștia, în Amfiteatrul „Radu Beligan” de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, a avut loc zilele trecute. În acest an au participat la cursurile organizate în cadrul Centrului de excelență nr. 2 de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Bacău aproximativ 150 de elevi (două grupe de limba și literatura română la clasa a IV-a, două grupe de matematică la clasa a IV-a și câte o grupă de de limba și literatura română și matematică la clasa a III-a).

Cursurile au fost susținute de către 24 cadre didactice voluntare (câte patru la fiecare grupă) din școlile din care au fost selectați și majoritatea elevilor (Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Bacău, Școala Gimnazială „Mihai Drăgan” Bacău, Școala Gimnazială „Spiru Haret” Bacău și Școala Gimnazială „Constantin Platon” Bacău) și s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Au participat la cursuri și elevi din mediul rural, de la Școala Gimnazială „Grigore Tabacaru” Hemeiuș.



„Și în acest an școlar am avut sprijinul direcțiunii cu implicarea personalului de întreținere al unității pentru a ne putea desfășura activitatea, iar premierea se datorează câtorva persoane care știu să aprecieze atât elevii implicați, preocupați de studiu, progres, cât și dăruirea, devotamentul cadrelor didactice”, au precizat organizatorii.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img