22 septembrie 2024
SportCSM- Sosha Bacău, reușită pe două planuri

Judo/ Cupa „1 Iunie”

CSM- Sosha Bacău, reușită pe două planuri

Puncte ochite, puncte lovite pentru CSM- Sosha Bacău cu ocazia celei de-a 21-a ediții a Cupei „1 Iunie” la judo desfășurată în Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” la început de vară și care a reunit aproape 400 de sportivi de la 32 de cluburi din România și Republica Moldova. Primul punct bine țintit de gruparea condusă de Dorin Cruceanu a fost în plan organizatoric.

„Am reușit, alături de JC Royal și de Direcția pentru Sport a Județului să organizăm un turneu plăcut, <marca Shosha>, primind felicitări din partea majorității cluburilor prezente. Este a doua competiție din acest an pe care o organizăm, după finalele Naționale U16 și U14 și vom încheia anul cu ediția a doua a International Shosha Cup”, a declarat profesorul Dorin Cruceanu.



Al doilea plan pe care CSM- Shosha a punctat din plin a fost cel strict sportiv, 21 de judoka ai clubului urcând pe podiumul de premiere. Dintre aceștia, nu mai puțin de zece s-au impus la categoriile lor de vârstă și greutate: Mălina Lupu, Ingrid Flenchea, Anastasia Bezuhănet, Sofia Ungureanu, Alexandru Ungureanu, Victor Ungureanu, Diana Cimpoeșu, Maria Petrunjel, Izabela Kuzstibischi și Maria Juncă.

Pe locul secund s-au clasat Mario Ciobanu, Mateea Pascu și Sofia Florea, în timp ce poziția a treia a fost ocupată de: Petru Chiper, Antonia Caleap, Matei Scutaru, Denis Pătrău, Eva Ernila, Ștefan Popovici, Aria Albu și Briana Popa. „Cei mari și-au făcut datoria, ceea ce este ceva normal, dar îmbucurător e faptul că funcționează foarte bine și pepiniera noastră. Ne continuăm cu asiduitate pregătirile deoarece la orizont se află Campionatul Balcanic de la Cluj, unde avem calificați trei sportivi, Mălina Lupu, Matei Anghel și Victor Ungureanu, și de unde sperăm să ne întoarcem cu rezultate pe măsura aspirațiilor și posibilităților noastre”, a concluzionat antrenorul CSM- Shosha, Dorin Cruceanu.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img