22 septembrie 2024
SportFotbal/ Liga a IV-a: Spre un „baraj” Sportul Onești- Ceahlăul II Piatra Neamț

Fotbal/ Liga a IV-a: Spre un „baraj” Sportul Onești- Ceahlăul II Piatra Neamț

Deși mai sunt de disputat două etape din play-off-ul Ligii a IV-a, Sportul Onești și-a asigurat titlul de campioană a județului Bacău. În barajul pentru promovarea în Liga a III-a, Sportul Onești va întâlni campioana Neamțului.

Cel mai probabil, adversara oneștenilor de la „baraj” va fi Ceahlăul II Piatra Neamț, care, cu o etapă înainte de final, păstrează două puncte avans față de a doua clasată din play-off-ul nemțean, Speranța Răucești.



Învingătoare duminică, pe terenul celor de la Victoria Horia cu scorul de 2-0, Ceahlăul II a ajuns la 21 de puncte, în timp ce Speranța Răucești, care s-a impus cu 3-2 la Roman, este la cota 19 puncte. Vineri, 7 iunie, de la ora 18.00, în ultima etapă a play-off-ului județului Neamț, Ceahlăul II va primi vizita Romanului, în timp ce Speranța Răucești va juca, de asemeni pe teren propriu, în compania Voinței Ion Creangă.

Barajul de promovare în Liga a III-a dintre Sportul Onești și campioana județului Neamț se va desfășura în dublă manșă. Turul este programat pe terenul nemțenilor, pe 16 iunie, de la ora 18.00, returul urmând să se desfășoare la Onești, pe data de 23 iunie, cu începere de la ora 17.30.

În altă ordine de idei, finala Cupei României, faza județeană pe Bacău se va desfășura pe 15 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Atletico” din Letea-Veche și va opune echipele ACS Gauss Bacău și Vulturul Măgirești.

 



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img