20 septembrie 2024
SportTenis / Florar cu parfum de victorii pentru ACS Moldosport

Tenis / Florar cu parfum de victorii pentru ACS Moldosport

Luna mai a fost una fastă pentru tenismenii ACS Moldosport Bacău. Astfel, la turneul internațional Tennis Europe Silvester Cup derulat la Curtea de Argeș, la dublu feminin U12, Anastasia Găbureanu, care a făcut pereche cu israelianca Noya Rojanski, a atins faza semifinalelor.

Nu a fost singura semifinală la dublu din acest Florar pentru Anastasia. La turneul de categoria A din Circuitul Aquavia de la Brașov, Trofeul Lechner Tennis School, Anastasia Găbureanu și colega sa de club Ana Sofia Dănilă s-au bătut pentru intrarea în finală la 12 ani feminin, dar au fost învinse cu 6-3, 6-1 de cuplul Emma Baciu/ Alexandra Radu.



Pe lângă semifinala brașoveană, Ana Sofia Dănilă și-a trecut în cont câștigarea Cupei Sipex Ceresit de la Adjud (turneu de categoria A), ea dispunând în finală de la U12 fete de coechipiera sa de la Moldosport, Andra Ipate, cu scorul de 6-1, 6-1.

La același turneu de la Adjud, pe podiumul categoriei 10 ani băieți a urcat un alt reprezentant al Moldosportului, Albert Zuriqat, care a pierdut finala pentru locul 1 disputată în compania ieșeanului Mihai Alexandru Bordei cu scorul de 4-0, 4-2.

În fine, la cea de-a opta ediție a Cupei DS Tennis Competition de la Piatra Neamț, Mihail Ganea (ACS Moldosport) s-a impus în turneul rezervat băieților Under 14, cu victorii pe linie, fără set pierdut.

„O perioadă foarte bună pentru jucătorii noștri, iar rezultatele vorbesc de la sine”, a subliniat antrenorul ACS Moldosport Bacău, Ovidiu Ciulină.

Dan Sion



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img