22 septembrie 2024
SportKarate / ACS Pas cu Pas Bacău, salturi mari

Karate / ACS Pas cu Pas Bacău, salturi mari

Karateka de la ACS Pas cu Pas Bacău continuă să facă salturi mari. Sus, pe podiumul de premiere. Și nu doar în țară, ci și în străinătate. O ilustrează fidel și ultimele două competiții la care karateka antrenați de Octavian Goga și Dorin Panaite au participat în această lună. Mai întâi, Pas cu Pas s-a evidențiat la Campionatul European de Karate Shito Ryu, derulat în Germania, la Regensburg, în perioada 17-19 mai.

În Germania, băcăuanii și-au adjudecat două medalii continentale prin Rareș Andrei Nedelcu, vice-campion european la U21, -65 kg și Georgiana Ghiuri, ocupanta locului 3 la categoria junioare, -50 kg.



A urmat, weekendul trecut, la Buzău, Cupa României la Karate Shotokan ESKU, acolo unde Pas cu Pas s-a situat în Top 5 în ierarhia cluburilor, devansând 24 de alte grupări din țară. Bilanțul trupei pregătite de Goga și Panaite la Buzău a fost de 22 de medalii, dintre care șapte de aur, șase de argint și nouă de bronz.

Iată și medaliații ACS Pas cu Pas la Cupa României: aur– Larisa Maria Popa la fukugo feminin Copii 2 -30 kg și la kata începători feminin Copii 2 -30 kg, Iris Andreea Costiuc Zura la fukugo feminin Copii 3 -30 kg, Erica Antonia Maxim la joc tehnic feminin Copii 2 30 kg, Alessia Maria Palăr la kumite începători feminin Copii 2 +40 kg, Georgiana Andreea Tîrșu la kumite WKF feminin Cadeți +61 kg și Georgiana Ghiuri la kumite WKF Juniori -48 kg; argint– Alessia Maria Palăr la fukugo feminin Copii 2 +40 kg și la joc tehnic feminin Copii 2 +40 kg, Eliza Moscu la fukugo feminin Copii 3 -40 kg, Leonardo Alexandru Ghiur la kumite WKF masculin Copii 3 -40 kg, Alexandru Nik Vasilică Burcă la shobu ippon masculin juniori +76 kg și Andrei Papuc la shobu ippon masculin juniori -68 kg; bronz– Denisa Nicoleta Palăr la fukugo feminin juniori -59 kg, Nicolae Iulian Chiuaru la kata începători feminin Copii 3, Carla Anisia Maxim la kumite începători feminin Copii 3 -35 kg și la shobu ippon feminin Copii 3 -35 kg, Eliza Moscu la kumite începători feminin Copii 3 -40 kg, Martina Jesica Budău la kumite începători feminin Minicadeți -47 kg, Ilinca Andreea Dogaru la kumite WKF feminin Minicadeți -42 kg, Alexandru Nik Vasilică Burcă la kumite WKF juniori +76 kg și Andrei Papuc la kumite WKF Masculin juniori -68 kg.

„Sunt rezultate foarte bune, în urma cărora nu ne rămâne decât să primim confirmarea participării la Campionatul Mondial Goju Ryu programat la toamnă, în septembrie”, a concluzionat antrenorul ACS Pas cu Pas Bacău, Octavian Goga.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img