21 septembrie 2024
SportFC Bacău –Hermannstadt: cine va fi campioana României?

Fotbal juniori/ CN U17

FC Bacău –Hermannstadt: cine va fi campioana României?

Cele două formații se vor afla față în față miercuri, 29 mai, de la ora 10.00, la Buftea, în finala Campionatului Național Under 17

FC Bacău, Cupa și campionatul! După ce anul trecut și-a adjudecat Cupa Național Under 17, acum, gruparea băcăuană antrenată de Bogdan Cristea își propune să aducă în vitrina clubului și titlul de campioană a României la aceeași categorie de vârstă. Finala pentru titlu se va disputa miercuri, 29 mai, de la ora 10.00, la Buftea, iar adversara FC Bacău va fi AFC Hermannstadt. Băcăuanii au defillat în drumul lor spre finală.



Astfel, „alb-roșii” au dominat autoritar Seria 2, după care, în confruntările eliminatorii au trecut de FC Botoșani cu 2-0, de Progesul Spartac București cu 8-0 și, în semifinale, de Chindia Târgoviște cu 2-1. De notat și golaverajul FC Bacău în acest sezon: 50-8. Altfel spus, un atac-mitralieră și o defensivă-bunker.

Acest parcurs a fost girat de următorul lot de jucători: Luca Chișăreanu, Maxim Gumenco și Emilian Marin- portari; Federico Baciu, Dragoș Bordeianu, Mario Bordea, Vlad Dombrovschi, George Dunăre, Ionuț Moroșanu și Răzvan Ureche- fundași; Tudor Axinte, Diego Burlacu, Daniele Luncașu, Alexandru Lungu, Cassius Ndoci, Ștefan Pelin, Cristian Perniu, Ștefan Sava și Albert Turcea- mijlocași; Mihnea Bușagă, Robert Gherasim, Darius Macovei, Bogdan Ribiță și Matei Scurtu- atacanți.

O bună parte dintre ei au debutat deja în lotul de seniori al FC Bacău. Și cu toții pot deveni miercuri, campionii României U17!



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img