18 octombrie 2024
ActualitateFotbal, Liga a III-a / Sport Club a invins sâmbata, in deplasare,...

Fotbal, Liga a III-a / Sport Club a invins sâmbata, in deplasare, cu 1-0 prim-divizionara Ceahlaul Piatra Neamt

Din penalty

Al doilea joc de verificare al iernii, prima victorie. Si nu o victorie de duzina, ci una de moral. La o saptamâna de la remiza realizata in compania concitadinei Aerostar (scor 2-2), divizionara C Sport Club Bacau, s-a impus cu 1-0 (0-0), in deplasare, contra echipei de prima liga Ceahlaul. Desfasurat pe terenul sintetic din cadrul stadionului „Ceahlaul”, pe parcursul a 100 de minute de joc, amicalul de sâmbata a fost decis de reusita din min. 65 a lui Sascau, care a transformat un penalty obtinut de Costin.



Baciu, multumit

Antrenorul Sport Clubului, Marius Baciu nu a supradimensionat reusita echipei sale. „Ne bucura victoria deoarece ne da incredere si ne arata ca suntem pe un drum bun, dar nu trebuie sa uitam ca este vorba doar de un meci de verificare, nimic mai mult. Nu stiu in ce stadiu al pregatirilor se afla Ceahlaul sau daca nu cumva au tratat de sus intâlnirea cu noi. Important este ca jucatorii mei au abordat partida cu seriozitate. Sunt multumit de evolutia lor”, a punctat tehnicianul bacauanilor.

Speroni, la debut

Sport Club a inceput partida de la Piatra Neamt in formula: Slabu – Blanaru, Bamba, Adascalitei, Sascau – Husein, Intuneric, Schiopu, Miron – B. Ungureanu, Costin, Dupa pauza au mai intrat: Satco, Stefanovici, Medesan, Predoiu, Dumitriu, Hurdubei, Speroni si Vasiliu. Baciu a comentat in felul urmator debutul mijlocasului argentinian de 27 de ani, Raul Speroni, ultima oara la Flacara Faget: „E un jucator care ne poate ajuta mult. Deocamdata, trebuie sa se acomodeze cu fusul orar si sa recupereze deficitul de pregatire fizica”.

Cantonamentul continua

Dupa disputarea amicalului cu Ceahlaul, lidera Seriei I din Liga a III-a a revenit in cantonamentul de la Slanic Moldova, unde va mai ramne inca sase zile. Miercuri, Sport Club va sustine un nou test, in compania unei echipe de liga a patra din zona (CS Caiuti si Magura Târgu-Ocna fiind numele cele mai vehiculate), pentru ca sâmbata, la incheierea stagiului de pregatire centralizata, lotul condus de Marius Baciu sa se opreasca la Onesti, pentru o partida de verificare in compania gazdelor de la FCM Dinamo.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img