18 octombrie 2024
ActualitateȘofer de TIR, prins beat la volan

Șofer de TIR, prins beat la volan

Un incident grav a fost înregistrat sâmbătă pe șoseaua Prieteniei din municipiul Giurgiu, când un șofer de TIR, originar din județul Bacău, a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Giurgiu, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost oprit în trafic și supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Polițiștii au reacționat imediat și l-au condus pe șoferul băut la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Cercetările sunt în curs pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Incidentul a reamintit încă o dată pericolul la care se expun atât șoferii, cât și ceilalți participanți la trafic, atunci când cineva se urcă la volan sub influența alcoolului.

Autoritățile reamintesc constant că astfel de comportamente sunt inacceptabile și pot avea consecințe grave, inclusiv producerea unor catastrofe rutiere cu consecințe dramatice.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img