18 octombrie 2024
ActualitateEleva Școlii Gimnaziale 'Mihai Eminescu' Buhuși Premiată la Olimpiada Națională de Cultură...

Eleva Școlii Gimnaziale ‘Mihai Eminescu’ Buhuși Premiată la Olimpiada Națională de Cultură și Spiritualitate Românească

Școala Gimnazială ‘Mihai Eminescu’ din Buhuși a obținut o nouă performanță notabilă în domeniul educației. Eleva Găină Miruna-Lucia a câștigat Premiul al II-lea la faza națională a olimpiadei de Cultură și Spiritualitate Românească, desfășurată la Craiova în perioada 15-19 mai 2024.

Cu un punctaj de 9,92, Miruna a reușit să se claseze pe locul al doilea dintre cei 76 de elevi participanți din toată țara, demonstrând un nivel înalt de pregătire și cunoștințe în domeniul culturii și spiritualității românești.



Acest rezultat remarcabil aduce onoare și bucurie comunității școlare din Buhuși, reflectând talentul, munca și seriozitatea elevei. Școala Gimnazială ‘Mihai Eminescu’ și profesorii îndrumători, Găină Lăcrămioara și Sandu Elena, sunt felicitați pentru dedicarea și sprijinul acordat în pregătirea elevei.

Succesul Mirunei la această competiție națională subliniază importanța educației de calitate și a eforturilor continue pentru excelență academică. Comunitatea școlară îi urează Mirunei mult succes în toate proiectele viitoare.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img