21 septembrie 2024
SportFotbal/ Liga a III-a: FC Bacău, calificată pentru „barajul” cu Metalul Buzău

Fotbal/ Liga a III-a: FC Bacău, calificată pentru „barajul” cu Metalul Buzău

În ultima etapă din play-off-ul Seriei 1, echipa antrenată de Costel Enache a câștigat cu 1-0 (0-0), derby-ul pentru locul 2 cu CSM Bacău

Cădere de cortină peste play-off-ul Ligii a III-a la fotbal. În Seria 1, ultima etapă, programată sâmbătă, avea de decis echipa care urma să o însoțească pe lidera Bucovina Rădăuți la barajul de promovare în Liga a III-a. Aceasta va fi FC Bacău, care, grație victoriei cu 1-0 (0-0), repurtate pe ”Letea”, în derby-ul cu concitadina CSM, a încheiat play-off-ul pe locul secund, cu 42 de puncte, trei în plus față de rivala din oraș.



Spre deosebire de CSM Bacău, care avea și varianta egalului în derby-ul de sâmbătă, disputat pe o ploaie sâcâitoare, „alb-roșii” antrenați de Costel Enache erau condamnați la victorie pentru a-i devansa pe „CSMei” în clasament.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, la 20 de minute de la reluare Gabi Cârstean a înscris golul victoriei pentru FC Bacău, care, la al doilea sezon de Liga a III-a și la primul sub actuala denumire, reușește performanța de a prinde „barajul”.

În semifinalele barajului de promovare în eșalonul secund, FC Bacău o va avea ca adversară pe prima clasată din play-off-ul Seriei 2, Metalul Buzău. Turul „barajului” va avea loc la Ruși Ciutea, miercuri, 22 mai, de la ora 18.00, returul urmând să aibă loc la Buzău, sâmbăta viitoare.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img