21 septembrie 2024
SportSCM- Palatul Copiilor Bacău, în forță la Cupa Bucovina

Judo

SCM- Palatul Copiilor Bacău, în forță la Cupa Bucovina

O nouă probă de forță pentru judoka antrenați de prof. Constantin Manole la Sport Club Municipal- Palatul Copiilor Bacău. Și un nou generos tur al podiumului de premiere, de data aceasta la Cupa Bucovina.

La cea de-a patra ediție a competiției sucevene de la Ipotești, care a reunit, recent, pe spațiile de luptă peste 400 de sportivi de la 33 de cluburi din România, Republica Moldova și Ucraina, SCM- PC Bacău a cucerit nu mai puțin de 16 medalii.



Dintre acestea, trei au fost de aur și au strălucit în dreptul Radei Ciobanu, a Biancăi Ostahie și a lui Denis Paladie. Alte trei medalii au avut valoarea argintului, fiind revendicate de Isidora Cojocaru, Tudor Palade și Ioana Ciobanu, în timp ce restul tezaurului a fost din bronz și a fost adjudecat de Paula Farauanu, Rareș Mihalcea, Ștefan Aprofirei, Elena Bandi, Maria Bandi, Daria Blejușcă, Cezar Corolea, David Drobotă, Elena Martiș și Lavinia Pitica.

Aproape de podium, pierzând medaliile de bronz au fost și Mina Bandi și Dumitru Bandi, care au avut o prestație remarcabilă, evoluții frumoase consemnând și Andrei Florea, Tudor Herciu, Robert Albert, Petronela Pitica și Andrei Mutică.

„O competiție puternică. După rezultatele bune ale sportivilor consacrați, ne bucurăm și de comportarea meritorie a începătorilor, ceea ce face ca viitorul în materie de performanță să fie asigurat”, a declarat antrenorul SCM-Palatul Copiilor, Constantin Manole.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img