19 septembrie 2024
EvenimentUnde evadam in weekend

Unde evadam in weekend

Timpul se scurge atat de repede si nu stim daca sa ne bucuram sau nu. Pana sa aflati raspunsul sa luam partea buna a lucrurilor. Vine un nou sfarsit de saptamana motiv numai bun sa ne gandim cum petrecem timpul liber. Ei bine, daca alegiti sa petreceti in noptile ce urmeaza aveti de unde alege. Pentru vineri seara sunt anuntate 3 evenimente: The Stage va asteapta de la orele 21.00 cu o petrecere de final de vacanta „Back to school party” . De la orele 22.00 , „Cultura urbana conteaza” este tema petrecerii din Pub S4 HOSTS: TENGU & JOHNNY K. Tot pentru seara de vineri puteti alege varianta de karaoke live alaturi de trupa BUZZ the FUZZ petrecere la care puteti castiga si premii. Actiunea incepe la orele 22.00 in Club Monte Cristo. Si seara de sambata ne aduce alte 3 ocazii numai bune de petrecut: de la 21.00 The Stage va asteapta la Discoteque ; notam si Jagerbomb party de la orele 22.00 in Subway Pub iar Club Monte Cristo promite o petrecere pe cinste intitulata „Captain’s Jack Party” reteta servita incepand cu orele 22.00 pe ritmurile muzicii anilor 90. Duminica se anunta o seara de concerte: Subway Pub va invita cu incepere de la orele 20.00 la o intalnire cu SCARECROWN si MASKED TOYS iar cei de la The Stage il aduc de la orele 20.00 pe Emeric Imre insotit de o parte din „EMERIC SET” intr-un concert intitulat „Nebun de alb”.

Daca alegeti sa mergeti in weekend la cinema va recomandam Cirque du Soleil: Departe, in alte lumi – 3D film ce ruleaza in ficare seara cu incepere de la ora 20.20 la Cinema City. Departe, in alte lumi este un film de actiune avandu-i in rolurile principale pe Dallas Barnett, Jason Berrent, Matt Gillanders. James Cameron, cineastul vizionar, si regizorul Andrew Adamson (Shrek, Narnia), va invita impreuna cu familia la o aventura 3D unica. O tânara si un tânar sunt despartiti fara voia lor si trebuie sa porneasca intr-o calatorie prin lumi fantastice pentru a se regasi. Vom intra in universul de vis, tehnologia 3D ajutându-ne sa sarim, sa inotam, sa dansam impreuna cu legendarii artisti de la Cirque du Soleil!



Sigur si teatrul este o varianta de care trebuie sa tineti cont, duminica, 13 ianuarie, cei mici fiind asteptati in sala mare a Teatrului municipal Bacovia de catre actorii sectiunii de animatie incepand cu orele 11.00 cu spectacolul “Pinocchio”, dupã Carlo Collodi in regia artisticã a lui Laurentiu Budau. Publicul adult este asteptat duminica de la orele 18.00 in aceeasi sala cu reprezentatia “We ARe CAMeRA”, de Fritz Kater, regia artisticã: Horia Suru.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img